Yogastund

Be present. Be in the moment.     På Gång/Nyheter !   

Yoga – Aktuellt


·   Ny omgång av yogan på Fruängens Rehabcenter startar den 16 oktober, 8 ggr, se nedan, Fåtal lediga platser finns! 

 (obs! ingen yoga v 48

Anmälan till yogastund@outlook.com 

Måndagar kl 19.00- 20.00       Kundaliniyoga (herrar)

Tisdagar kl   18.00-19.00        Kundaliniyoga 

Tisdagar kl   19.15-20.30        Yinyoga

Torsdagar kl 18.00-19.15        Yinyoga med inslag av Restorativeyoga

Torsdagar kl 19.30-20.45        Kundaliniyoga   OBS ändrad tid!                                                               


 

    

NYHET - I september/oktober på tisdagar har jag även yoga- och mindfulness hos Lewa Kroppsterapi, Ringvägen 107. Se mer under Schema. 


   

            

Höstens workshops

Plats: Fruängens Rehabcenter Fruängsgatan 18A     

 

·       Lördagen 11 nov kl 09.30-12.00 – Bål och rygg

Dagens chakra är Manipura som vi finner i buken, vår inre kraft och eld. Vi stärker mage och rygg med Kundliniyoga och sträcker sedan ut i vilsamma yinyogaövningar. Avslutar med meditation.

 

·       Lördagen 16 dec kl 09.30-11.00 PREL: Faschiayoga

Fascian löper som ett nätverk genom hela kroppen och omsluter och håller kroppens strukturer på platsFascian är också viktig då en stor del av vårt immunförsvar rör sig i den och dess struktur påverkar kroppen möjlighet att transportera viktiga näringsämnen in i cellen. Vi gör övningar för att hålla fascian smidig, stabil, mjuk och elastisk.   

Anmälan görs senast onsdag innan respektive workshop till: yogastund@outlook.com och varje tillfälle kostar 220 kr.    


          

MEDIMIX tvålar - Ayurvediska tvålar 


Inom familjen Cholayil har den ayurvediska kunskapen traderats genom generationer och de är en av Keralas mest respekterade familjer inom den ayurvediska traditionen. Dr. V. P. Sidhan utvecklade 1969 den speciella örtextraktsblandningen som utgör basen i alla Medimix tvålar. Den består av 18 olika noggrant utvalda örtextrakt, som var och en bidrar till de skyddande och vitaliserande egenskaperna hos Medimix. 

Medimix tvålar tillverkas enligt den urgamla Ayurvediska traditionen. För hand, nästan utan elektricitet och över öppen eld. 

Jag har Medimix Moisturising Lakshadi oil & Sandal&Eladi oil dels som hård tvål och dels som Bodywash samt den nya tvålen Turmeric&Argan oil.

·      Lakshadi oljan innehåller flera kärlvidgande örter, som stimulerar de tunna blodkärlen längst ut i huden. Balanserar hudens naturliga återfuktning.

·      Eladi är ett urgammalt, ayurvediskt recept på en balanserande olja som traditionellt används mot allergier, eksem, klåda, utslag, missfärgningar och pigmentförändringar samt hudinflammationer.

·        Turmeric (gurkmeja) är en kraftig antioxidant som används många olika sätt inom ayurveda. Den sägs vara effektiv mot rynkor samt verka föryngrande. Arganoljan kommer ursprungligen från Marocko och kallas ofta för ”öknens guld”, oljan har använts som hudvård av berberkvinnorna under årtusenden.   

  • Pris: hård tvål 35 kr
  • Kroppstvål  (ny storlek på förpackning till hösten)


För frågor kontakta: yogastund@outlook.com