Yogastund

Be present. Be in the moment. 


HEMSIDAN UPPDATERAS LÖPANDE, så ny information kan komma!


Yoga på Hökmossens Gård

Hökmossevägen 43-45      

  


I små personliga grupper möts vi för yoga, en stund då vi med stor respekt och ödmjukhet för våra kroppar jobbar igenom kroppen. Varje pass avslutas med en längre vila.

Egna mattor och ev filt medtages av deltagaren.  

Din anmälan mailar du till: yogastund@outlook.com. 


        


Sommarschema hittar du under fliken På Gång!

         


     

För frågor och anmälan kontakta: yogastund@outlook.com                  

Jag ber dig att ta med egen matta och filt.         


Prova på 1 gång:                         75 kr

Enstaka pass:                            200 kr   


Villkor för betalning och avbokning:

Betalning sker till bg nr 161-7059 efter bekräftelse och 7 dagar före kursstart, din plats är reserverad efter att betalning skett. Frikort gäller ej. OBS: Anmälan är bindande 

Missade gånger är du välkommen att ta igen, i mån av plats under innevarande period, om avbokning sker minst 10 timmar innan aktuellt pass. Vid sen avbokning räknas det som närvaro. 

Återbetalning av erlagd avgift enbart mot uppvisande av läkarintyg.

* Det går även att ansluta under pågående period om ledig plats finns och priset justeras då efter antal kvarvarande gånger. 


         

           

 


Den 25 maj börjar en ny datalagskyddsförordning att gälla inom EU. Förordningen innebär bland annat att du har större möjlighet att påverka i vilka sammanhang din e-postadress och dina personuppgifter används. Din e-postadress används för att skicka ut information om aktuella kurser samt för att skicka ut material när du valt att deltaga på någon aktivitet hos mig.  Vissa personuppgifter måste vi behandla för att uppfylla kraven i bokföringslagen och för att kunna fullfölja våra åtaganden till dig som deltagare. Din e-postadress lämnas inte vidare. 

Kundaliniyoga  

De flesta kroppsställningarna i kundaliniyoga är relativt lätta att utföra och passar därför de flesta, du kan vara nybörjare eller van yogautövare, kom som du är. I många av övningarna kombineras rörelser med kraftfull andning, därför brukar man kalla kundaliniyoga för en aktiv och dynamisk yogaform. 

 Yinyoga 

Vi låter kroppen långsamt sjunka in i respektive position och stannar kvar i positionen 3-5 min så att musklerna hinner slappna av och ge oss utrymme att mjukt väcka upp bindväven. Kroppen blir mjukare och smidigare och vi når en djup avslappning.

  


Individuell träning Yoga:

För dig som vill ha en individuell träning där vi går igenom rörelser som passar just dig:

45 min 300 kr  (ev medföljande betalar 200 kr)                                

  För anmälan och frågor kontakta: yogastund@outlook.com

 

 

Yogastund / Kerstin Rahm Friskvårdskonsult